mandag 1. januar 2018 kl. 16:05

2018 blev skudt i gang med 55min cirkeltræning.

Vi lagde ud med cirkeltræning på årets første dag. - 183,8 KB - 171,9 KB

 

 

fredag 29. december 2017 kl. 13:54

Vores eksil roer Ida Birkjær Petersen er i dag i Holstebro Dagblad, med en flot artikel.

https://dagbladet-holstebro-struer.dk/artikel/348576

mandag 30. oktober 2017 kl. 12:15

Ugeavisen skriver: For Made In Holstebro talenterne fra Holstebro Roklub er det efterhånden blevet kutyme at flytte teltpælene til København efter endt sabbatår.

https://ugeavisen.dk/holstebroonsdag/Holstebro-talenter-trives-i-Koebenhavn/artikel/334626

mandag 9. oktober 2017 kl. 09:39

Dagbladet skriver: Tre unge ro-talenter fra Holstebro Roklub vandt to gange guld ved Baltic Cup i Hviderusland.

https://dagbladet-holstebro-struer.dk/sport/To-gange-guld-i-Hviderusland/artikel/337270

mandag 31. juli 2017 kl. 13:24

Folkeskoleelever skal hive medaljer hjem til Danmark 49 ud af 80 roere til det seneste DM i indendørs roning var ungdomsroere fra Holstebro.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/folkeskoleelever-skal-hive-medaljer-hjem-til-danmark

torsdag 29. juni 2017 kl. 13:15

Holstebro Dagblad skriver:Når U23 VM i roning løber af stablen i juli måned, er Holstebro Roklub godt repræsenteret. For roklubbens unge talenter har igennem sæsonen leveret et flot stykke arbejde, som kulminerede i Holland Beker Regatta i Amsterdam forr

Bagsværd: Når U23 VM i roning løber af stablen i juli måned, er Holstebro Roklub godt repræsenteret.

For roklubbens unge talenter har igennem sæsonen leveret et flot stykke arbejde, som kulminerede i Holland Beker Regatta i Amsterdam forrige weekend. Her blev der roet om udtagelse til U23 VM i Plovdiv, Bulgarien.

Læs resten her: https://dagbladet-holstebro-struer.dk/artikel/324486

fredag 6. januar 2017 kl. 19:17

Vi var mange der håbede på, at årets talentpris skulle gå til Ida, men at hun også skulle løbe med Made in Holstebro Prisen er vist mere end nogen havde turdet drømme om.

Men hun gjorde det. Og det er fortjent!

Vi kan alle glæde os med Ida og være stolte og glade for at vi til daglig kan omgås Ida, som seriøst og målrettet plejer sit talent, samtidig med at hun har begge ben solidt plantet i jorden.

Endnu en gang tillykke Ida.Vi glæder os til at følge din vej fremover

lørdag 23. juli 2016 kl. 14:26

Er du tilfældigvis i Thorsminde, eller bare trænger til en fed oplevelse i sommerferien, så tag forbi Thorsminde Coastal Roklub, som holder åbent hus fra d. 23-29 juli.

 - 803,8 KB

lørdag 19. marts 2016 kl. 09:09

Så er vinterens officielt ved at være ovre, og det fejrer Holstebro Roklub med 2 uger i skønne Soustons, med forhåbentligt høj solskin, fladt vand og en masse træning.

25 ledere og roere fra Holstebro Roklub er på vej til Soustons i Frankrig. Her starter de en 14-dages lang træningslejr, som skal gøre dem helt klar til den kommende rosæson, hvor målet er,at der er deltagelse fra Holstebro til NM, EM og VM.

At det netop er Soustons i Frankrig, som Holstebro Roklub har valgt er på ingen måde tilfældig. Kaproningchef Freddy Quist knytter følgende kommentar til valget:

Vi har været der før. Det er et fantastisk sted og rocenteret er i verdensklasse. Lige nu er temperaturen 22 og det blæser med 2-3m/s, hvilket giver os perfekte forhold at træne under, kommer det fra kaproninschef Freddy Quist, som ser frem til træningslejren.

Mange toproere i Soustons

Holstebro Roklub er ikke de eneste, som skal på træningslejr i Soustons. 20 toproere fra det øvrige Danmark vil også være i centeret i den kommende tid, herunder seniorletvægts dobbeltfireren, som sidste år vandt bronze ved VM. Ud over de mange danske roere, vil 2 engelske storklubber fra London samt det tyske U23-landshold også træne i Soustons.

Det bliver en lejr fyldt med seriøse toproere, så der vil virkelig være mulighed for at netværke på tværs af årgange, niveau og nationalitet. Det er jeg sikker på vil give vores roere en masse både sportsligt og personligt, siger Freddy Quist som fortsætter
Træningslejren skal bruges til at gøre os helt klar til den kommende sæson. Roerne får mange timer på vandet og i styrketræningslokalet. Vi kommer tilbage med et højt niveau og er velforberedte til den kommende sæson, siger Freddy Quist som ud over træningen også vil bruge opholdet til at blive 100% klar på, hvordan konstellationerne skal være i bådene i den kommende sæson.

Allerede 14 dage efter Holstebro Roklub vender hjem til Holstebro, afvikles den første bedømmelsesregatta på vandet i Odense. Her vil roerne blive bedømt i forhold til landsholdet.

I begyndelsen af maj afvikles den første store konkurrence, når roerne mødes til Copenhagen Springregatta på Bagsværd sø.

Holstebro Roklubs træningslejr i Soustons er støttet af midler fra Holstebro Kommunes Elitepulje samt private virksomhedssponsorer.

mandag 8. februar 2016 kl. 09:07

Trods Holstebro Roklub ikke fik nogle mesterskaber blev det til 26 ud af 28 personlige rekorder. Dette medførte også at Holstebro Roklub blev den stærkeste klub ved DM i ergometer

For de danske roere er vinterens højdepunkt de danske mesterskaber i ergometerroning, der lørdag blev afviklet i Gladaxe Sportshal.

Her gælder det for atleterne om at vise deres fysiske niveau frem, og det lykkedes til fulde for roerne fra Holstebro Roklub, der i alt havde 28 deltagere med til DM-stævnet.

Godt nok blev det denne gang ikke til nogen mesterskaber - modsat tidligere år - men hele 26 af de 28 Holstebro-repræsentanter satte personlige rekorder. Derudover blev det til så mange medaljer og generelle topplaceringer, at Holstebro Roklub fik pokalen for mesterskabets stærkeste klub.

Det blev til en lang række sølvmedaljer. De gik til Aske Birkjær Pedersen og Trine Dahl Pedersen i de åbne klasser for henholdsvis U23-mænd og kvinder, Ida Birkjær Petersen i U19-piger, Magnus Valbirk i U17-drenge, Tobias Bork i U14-drenge og endelig Simon Mikkelsen i U13-drenge.

Derudover var der bronze til Magnus Zier Quist Rathenborg i U18-drenge, hvor han sluttede lige foran klubkammeraterne Christian Taulbjerg og Christian Carlsen. Hos U15-drengene blev Søren Meldgaard Madsen også nummer tre.

Efter løbene blev det desuden meldt ud, at de fem U19-roere fra Holstebro, Ida Birkjær Petersen, Magnus Zier Quist Rathenborg, Christian Taulbjerg, Christian Carlsen og Magnus Valbirk var udtaget til bruttolandsholdet, ligesom Eskil Bech Petersen og Frederik Taulbjerg allerede er med i U23-gruppen.

Nyheder

På denne side kan du følge med i diverse nyheder i Holstebro Roklub.
Her vil der blive opdateret om resultater, træningslejr og diverse events.