Træning
Hvorfor ror jeg i Holstebro roklub? Det gør jeg fordi sammenholdet og ambitionen er noget helt specielt. I klubben er alle sammen, små som store, og man hjælper hinanden indbyrdes. Når man begiver sig rundt i klubmiljøet, mærker man hurtigt, hvordan roere såvel som trænere lever og ånder for sporten. Derudover er det mest essentielle, at man har gode og trykke rammer for at dyrke den sport man synes er sjov. Derfor ror jeg i Holstebro Roklub
Daniel Stentoft Mogensen
20 år, 2020 ro-talent
Denne simple og almindelige sportsklub, er noget helt specielt mellem mange andre. Et unikt fællesskab og et sammenhold mellem alle aldre er, hvad der virkelig tændte lysten i mig for at ro. Sammentidig, kan man fordybe sig, udvikle sig og konkurrere på topniveau over mange gode år. Gode oplevelser, fællesskabs-værdier og venskaber fås i Holstebro Roklub
Christian Carlsen
16 år, Ungdomsroer
Det der fangede mig ved roning var, at det på en gang er teknisk- og fysisk udfordrende! ... er den magi der udløses ved hårdt arbejde. .. en sport, der er organiseret med trænere, der giver mulighed for træne i et elitesportsmiljø
Nanna Bo
19 år, U23 roer

Nedenstående Program udføres som cirkeltræning. M.a.o 4 runder med 7 øvelser i hver omgang.

Ved hver af de nedenstående øvelser skal der udføres 20 gentagelser. (Sidebøjninger er 20 til hver side).

En runde bør udføres på 10-12min

Planke op/ned

 

Udgangsposition er planken. Først strækkes den ene arm, derefter den anden. Herefter bøjes den ene arm, dærnst den anden.

På de første 10 gentagelser starter man med den ene arm, derefter skifter man over og starter med den anden arm.

Bosu mavebøjninger

 

Mavebøjningerne udføres på bosu, for at får så stor bevægelse af budmusklen som muligt. Øvelsen kan skaleres ved at holde en vægtskive bag nakken.

 

Sidebøjninger skrå bænk

 

Bænken skal støtte lige ved hoften. Bøjningerne laves med maksimalt udsving.

 

Lodrette benløft

 

Enten hænger man i en stang eller også støtter man på albuerne. Øvelsen består i at lårbenet hæves til vandret position. Kan udføres med enten strækte eller bøjede ben.

 

Bjørnen

 

Udgangsposionen er at man sidder på alle fire. Derefter skal begge knæ løftes fra gulvet. På skift løftes højre ben/venstre arm og vice versa.

Hver gang der løftes en hånd tæller det som en. Så altså IKKE 20 på hver hånd. 

Swings

 

Kettlebell swings

 

Tråd nålen

 

Udgangsposionen er at man sidder på alle fire. Først løftes den ene hånd og armen føres så lang ind under den anden arm som muligt. Skuldren kommer helt ned til gulvet og den anden arm løftes, så den peger lodret op i luften. Herfra spoles tilbage til udgangspositionen.