Klubben
Hvorfor ror jeg i Holstebro roklub? Det gør jeg fordi sammenholdet og ambitionen er noget helt specielt. I klubben er alle sammen, små som store, og man hjælper hinanden indbyrdes. Når man begiver sig rundt i klubmiljøet, mærker man hurtigt, hvordan roere såvel som trænere lever og ånder for sporten. Derudover er det mest essentielle, at man har gode og trykke rammer for at dyrke den sport man synes er sjov. Derfor ror jeg i Holstebro Roklub
Daniel Stentoft Mogensen
20 år, 2020 ro-talent
Denne simple og almindelige sportsklub, er noget helt specielt mellem mange andre. Et unikt fællesskab og et sammenhold mellem alle aldre er, hvad der virkelig tændte lysten i mig for at ro. Sammentidig, kan man fordybe sig, udvikle sig og konkurrere på topniveau over mange gode år. Gode oplevelser, fællesskabs-værdier og venskaber fås i Holstebro Roklub
Christian Carlsen
16 år, Ungdomsroer
Det der fangede mig ved roning var, at det på en gang er teknisk- og fysisk udfordrende! ... er den magi der udløses ved hårdt arbejde. .. en sport, der er organiseret med trænere, der giver mulighed for træne i et elitesportsmiljø
Nanna Bo
19 år, U23 roer

Ledelsesgrundlag - Søren Madsen

Mit ledelsesgrundlag tager udgangspunkt i Holstebro Roklubs værdier samt mine egne styrker.

I den daglige ledelse er jeg opmærksom på at inddrage de øvrige trænere mest muligt. Jeg er bevidst om, at vi er stærkest, når vi er flere.

Jeg arbejder for at få flere medlemmer ind i klubben, for at styrke vores position. Som klub har vi en ambition om at blive en magtfaktor i dansk roning, og det kan kun lade sig gøre, ved at have roere med på allerhøjeste niveau.

For at styrke fællesskabet i klubben, som er en af klubbens værdier, er jeg er interesseret i at påføre forældregruppen meningsfulde opgaver, så de også føler et fællesskab. Jeg sørger for at alle opgaver er præcist definerede, så de bliver overskuelige og tidsbegrænsede.

Når jeg arbejder med atleterne, så gør jeg det ud fra følgende principper:

1. Alle der kommer i klubben skal føle sig velkommen. For at skabe rum for læring/udvikling, er det afgørende at atleterne trives. Jeg forsøger at skabe et fællesskab, hvor det er en naturlig ting at fejle, især når man skal lære nyt. Jeg tolerere ikke mobning, og hvis jeg oplever det, bliver der taget fat om det.
  2. Jeg interesseret i at holde atleterne i sporten i så lang tid som muligt, i den erkendelse, at det tager mange år at komme op på det allerhøjeste niveau. Af den grund er holdroning vigtigst for mig, da jeg er overbevist om, at det udvikler roerne bedst. Udover det tekniske i at blive en god holdroer, har jeg erfaret at alting bliver mere interessant, når man har nogle at dele oplevelserne med. Det er ikke vigtigt for mig at atleterne performer som juniorer, så længe jeg kan se de følger en udviklingskurve.
  3. Jeg har fokus på seriøsitet. Samtidig med at det skal være sjovt at komme til træning er det også vigtigt for mig, at atleterne tager noget med hjem hver gang. Derfor har jeg stort fokus på at det planlagte træning bliver udført med højst mulig engagement. Når vi træner, skal vi ikke pjatte og spilde tiden.
  4. Jeg synes det er vigtigt at alle gennemgår en udvikling og at de enkelte atleter ikke er i tvivl om hvad deres nærmeste udviklingsområde er. Det gælder både inden for det tekniske, fysiske og det psykologiske.
  5. Jeg har med atleterne at gøre på alle alderstrin, og alt efter hvor de er henne i deres udvikling forsøger jeg at tilpasse min trænergerning til deres niveau og ambitioner. Jeg forfordeler ikke nogen atleter, men jeg er fuldt bevidst om, at nogle atleter kræver mere tid end andre.

I enhver situation, som der måtte opstå, forsøger jeg at bidrage med humor, da jeg er overbevist om at det er med til at sænke paraderne, og dermed give lettere adgang til læring.